Seat İbiza Kullanıcı Yorumları , Kullananlar

Seat İbiza Seat Serisinin En çok Satılmaya Başladığı Araçlardandır. Seat İbiza Kullananlar Değerli Yorumlarını Sayfamıza Bırakabilirler. Reference ve Style Adıyla Üretilen Seat İbiza Serisi Son Zamanlarda Müşteriler Tarafından Satın alınabilecek Arabalar Kapsamına Alınmıştır. Eğer Sizlerde Seat İbiza Kullanıcı Yorumlarını Merak ediyorsanız Sayfamızı Takip edebilirsiniz.

Seat İbiza REFERENCE Donanımı Özellikleri Aşağıda Listelenmiştir.

DIŞ DONANIM
15″ Çelik Jantlar
Siyah Kapı Kolları ve Yan Aynalar
Elektrikli Yan Aynalar
İÇ DONANIM
Klima
Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon
Yol Bilgisayarı
Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control)
Elektrikli Ön / Arka Camlar
5″ Dokunmatik Ekranlı Radyo / Aux-In, USB ve SD Kart Girişi
Bluetooth
Çok Fonksiyonlu Direksiyon
6 Hoparlörlü Ses Sistemi ( 4 hoparlör + 2 tweeter)
Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı
Katlanabilir Arka Koltuklar
Kauçuk Paspas
GÜVENLİK
ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi)
ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) / ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi )
EBA (Acil Fren Destek Sistemi) / EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı)
HBA (Hidrolik Fren Asistanı)
ESBS (Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi)
İkincil Çarpışma Freni
Yorgunluk Tespit Sistemi
Lastik Basınç Uyarısı / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold)
Ön Bölge Asistanı (Front Assist)
Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
Perde Hava Yastıkları
Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı
Ön Disk Frenler
Ön Yolcu Hava Yastığı İptali
Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri
Arka Koltukta 2 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (ISOFIX) + Top Tether
Immobilizer
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi

 

 

Sizlerde Seat İbiza Kullananların Kullanıcı Yorumlarını Merak Ediyorsanız Yorum Kısmını Takip edebilirsiniz. Eğerki Seat ibiza Aracını Şu anda Kullananlar Mevcutsa Yorum Kısmına Fikirlerini Bizlerle Paylaşabilirler. Satın Alacak Kişilere Yol Göstermiş Olursunuz.

 

seat ibiza yorum
seat ibiza yorumları 2017
seat ibiza reference yorum
seat ibiza reference yakıt tüketimi
seat ibiza hakkında yorumlar
seat ibiza kullanıcı yorumları
seat ibiza cupra yorumlar

Seat İbiza Kullanıcı Yorumları

Seat ibiza Kullananlar

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Enis
Enis
6 yıl önce

Ben Aracımdan memnunum Sorulari olanlar varsa yardimci olabilirim elimden geldigince

Erdem
Erdem
6 yıl önce

arkadaslar bende bu arac ile ilgileniyorum . 1,6 dizel ve 1,0 eco otomatık arasında istda sehır ıcı kullanımdakı yakıt performansı arada ne kadardır.
aracın 1,6 dizel otomatık ve istediğim ek pakterleri ekleyınce yuh dedırtıyor da alınacak gıbı degıl yanı 😀

Yusuf
Yusuf
6 yıl önce

Merhaba arkadaşlar geçen yıl -4, -5 derece sıcaklıklarda, 1 – 2 km gidince ibiza’mın içi hamam gibi oluyordu ama bu kış +2, +3 derecelerde bile 4-5 km de anca ısınıyor arabanın içi sizce bunun nedeni nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

Efe
Efe
6 yıl önce
Reply to  Yusuf

Benzer durumu bende yaşıyorum. Sabah aracı çalıştırdığımda 2-3 dakika bekleyip çıktığımda daha iyi oluyor. Çalıştırıp 1 dakika bile beklemeden gittiğimde araç hem çok yakıyor hem çok yoruyor. Isınma sorunu da cabası.

efe
efe
6 yıl önce

Merhaba arkadaşlar , seat ibiza 1.2lt TSI 105 hp DSG bu arabayı düşünüyorum ama arabanın yakıt tüketimi nasıl sizlere sormak istedim, ayrıca yedek parçası pahalı mıdır ve servisi var mı? Bu konularda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

efe
efe
6 yıl önce
Reply to  efe

1.2TSİ+DSG iyi bir kombinasyon performanslı bir araç yakıt tüketimi fabrika verisi şehiriçi:7Litre bence çok iyi… İç mekan için güzel şeyler söyleyemem çok basit kalıyor… Alacaksanız opsiyon ekleyin bence mesela yokuş kalkış destegi ve hava yastıklarını alırsanız daha iyi olur…

esnb
esnb
6 yıl önce

Evet ESP yok ama…Polo’nun 1.4+DSG çok yakıyor bu motor turbo(TSİ) oldugunda hem iyi performans sağlıyor hemde yakıt tüketimi ideal…Polo’ya donanımda ekleyemiyorsun ve o kadar para veriyorsun donanım çok boş…

ysf
ysf
6 yıl önce

Geçen sene aralıktan beri 1.2 tsi DSG ibiza kullanıyorum..Suan 18.000 km civarında..Yakıt olarak şehir içi 7 lt fabrika verisi var..Sakin kullanımlarda istanbul anadolu yakasında 7,5 lt yi geçmiyor..Şehir dışı ortalaması 4,4 lt yazıyor ancak ben o değeri yakalayamıyorum..En düşük 5.2 lt tuttarabildim ki gayet sıkıcı 90km sabit hız bir yolculuktu..Yalnız bunda şu olayın etkili oldugunu düşünüyorum..Aracımız COPA PLUS donanım..215 taban lastik var.Ve spor süspansiyon yok..Araç yerden oldukça yüksekte altına çok rüzgar alıyor..Araç uzun yolda bayır aşağı bile gaz istiyor..Aynı kullanımda aynı güzergahta Passat 1.4 tsi DSG ye de 5.2 lt yaktırdım..Sanki lastikler incelse ve bir yay takılsa tüketim biraz daha düşer gibime geliyor..

ESP almanızı tavsiye ederim..Araç ani kalkışlarda patinaja çok düşüyor..Ve sağa sola doğru geziyor.YEdek parça olarak klasik doğuş oto diyorum..Ne çok pahalı nede ucuz denebilir..VW ne göre biraz daha ucuz sayılır..

Klasik 7 DSG problemi olan kavrama sorunu ibizalarda pek yaşanmıyor..Hafif araçlar oldukları için heralde..Bizim araçta da böyle bir sıkıntı yok şuan için..

Aklıma gelenler bunlar..Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım..

kemal
kemal
6 yıl önce

ST olan Station Wagon , SC olan Coupe oluyor… Bu fiyata alabileceginiz en performanslı araç ve yakıt tüketimindede iddaalıdır…
Bu arada errdem arkadaşın şehir dışı tüketimide kötü değil sapmalar olması normal çünkü biz test koşullarında kullanmıyoruz arabayı…Yokuşta elbette tüketim biraz daha artacaktır…